خانه / دسته‌بندی نشده / افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود

افزایش خطرابتلای کودکان به بیماری قلبی با مصرف بیش ازحد فست فود



به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از اسوشیتدپرس، در مصاحبه اولیه معلوم شد 28 درصد از کودکان حداقل یک بار در هفته از فست فود استفاده می‌کنند. تقریبا نیمی از آن‌ها کمتر از یک بار در هفته و بقیه نیز به ندرت به سراغ فست فود می‌روند.
بر اساس این تحقیقات کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند حجم چربی بالاتری داشته و میزان کلسترول خون آن‌ها نیز در مقایسه با کودکانی که به ندرت از فست فود استفاده می‌کنند، بالاتر است. همچنین این کودکان در رژیم غذایی خود مقدار بیشتری کالری مصرف می‌کنند و کمتر به سراغ مواد معدنی و ویتامین‌ها می‌روند.
از آنجا که این تحقیقات بر اساس مصاحبه انجام شده است، امکان اثبات یک رابطه علت و معلولی را فراهم نمی‌کند، با وجود این نشان می‌دهد کودکانی که به طور مستمر از فست فود استفاده می‌کنند بیش از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی و دیابت قرار دارند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Archives of Disease in Childhood منتشر شده است.
علمی (6)**9259**1440
مترجم: سپیده کاشانی** انتشار: گلشن



انتهای پیام /*










درباره admin

مشاهده بیشتر

ساخت مواد هوشمند با عملکردی شبیه عضلات

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه خبری …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *