خانه / دسته‌بندی نشده / ایجاد اکوسیستم نوآوری نیازمند تغییر روش و نگرش است

ایجاد اکوسیستم نوآوری نیازمند تغییر روش و نگرش است



به گزارش ایرنا، علی جهانگیری روز دوشنبه در جلسه سند تدبیر و توسعه استان، اظهار کرد: تعریف اکوسیستم فناوری به‌عنوان یکی از هسته‌های کلیدی این سند اقدام ارزشمندی است که باید از این فرصت به‌خوبی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: برای این منظور باید درصدد تعریف پروژه‌های پیشران در منطقه باشیم که این پروژه‌ها باید با بررسی پیوندهای پسین و پیشین در نظر گرفته شود و در عین حال این پیوندها با اقتصاد موجود همخوانی داشته باشد.
جهانگیری خاطرنشان کرد: منظور از اکوسیستم، ایجاد شرایط خاص و بازتولید آن می باشد که این اکوسیستم نیازمند فضای مختص خود است.
وی نقش سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با فناوری در ایجاد اکوسیستم نوآوری برجسته دانست و گفت: به‌منظور تحقق اکوسیستم نوآوری ضروری است نقش سازمان‌ها در این زمینه به‌درستی احصا شده و در راستای این نقش‌هافعالیت‌های مربوطه تعریف شود.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی افزود: برای تحقق اکوسیستم نوآوری نباید به دنبال اعتبار بود، اکوسیستم یعنی ارتباط سیستم‌ها با یکدیگر و این‌ها مکمل یکدیگر هستند و باید مرزبندی‌ها در این راستا برداشته شود.
بر اساس ماده 2 آیین نامه تاسیس مناطق ویژه علم و فناوری، مناطق ویژه علم و فناوری منظومه‌ای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی، آزمایشگاهی، تحقیقاتی، زیرساخت‌ها و محیط های ارتباطی، نهادها و موسسات، افراد و اطلاعات می باشد که با تکیه بر خلاقیت و نوآوری ها در یک گستره جغرافیایی و بر اساس یک نظام مدون و هم پیوند با اهداف و راهکارهای معین هماهنگ شده و با جذب فرصت‌ها و سرمایه های علمی، اقتصادی، انسانی، ملی، منطقه ای و بین المللی و اشتراک منافع همه طرفهای ذینفع و هم‌افزایی بین سازمان‌ها، مراکز و موسسات حاضر در منطقه، سبب ارتقای فناوری و در نتیجه توسعه تولید، ثروت، رفاه ملی و ایجاد جامعه دانایی محور می شوند. بر این اساس منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی تبریز یکی از پنج منطقه ویژه ای می باشد که در تاریخ 27/10/93 از شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (شورای عتف) مجوز دریافت کرد.
خبرنگار: مینا بازگشا ** انتشار: پرویز انصاری
6120/3071



انتهای پیام /*










دیدگاهتان را بنویسید