خانه / اخبار روز / بایدها و نبایدهای ظروف بسته بندی مواد خوراکی

بایدها و نبایدهای ظروف بسته بندی مواد خوراکی

دکتر محمد رضا جاهدان افزود: استفاده از این ظروف برای بار نخست  احتمالا کم خطرتر و یا  بی خطر است، اما این ظروف برای استفاده مکرر ساخته نشده اند و بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری کنید زیرا ممکن است آسیب دیدگی(خراشیدگی و خرده شدگی) باعث افزایش  میزان انتقال مونومرها را از ظروف شوند. شایان ذکر است که بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لوم پزشکی یاسوج، وی اظهارکرد: همچنین لازم است از گرم کردن این ظروف و یا پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنی‌های داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری شود، زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت مونومرها به ماده غذایی را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید